Rok 2022 v kostce

Rok 2022 v kostce

Rok 2022 v kostce 1920 1080 Jakub Procházka

Rok 2022 v kostce

Každý den komunikuji s klienty a řešíme témata týkající se finančního a realitního světa. Vždy se snažíme najít co nejlepší cestu k nákupu, prodeji nebo atraktivním investicím. Zároveň se na každodenní bázi nezapomínáme učit novým věcem, abychom dokázali poradit a hlavně pomoci i těm nejnáročnějším klientům.

V letošním roce jsem jako oblastní manažer společnosti Broker Consulting pomáhal plnit vaše přání a že jich nebylo málo. Sjednali jsme hypotéky za více jak 42 milionů korun a za obdobnou částku vyřešili prodeje více jak 10 nemovitostí. Odměnou za tvrdé pracovní nasazení bylo ocenění za druhého nejlepšího realitního specialistou na Pardubicku v rámci naší společnosti.

Odměnou za tvrdé pracovní nasazení bylo ocenění za druhého nejlepšího realitního specialistou na Pardubicku v rámci naší společnosti.

Uvědomuji si, v jaké se dnes pohybujeme době a snažím se proto hledat produkty, které pomohou s optimistickým výhledem do budoucna. V letošním roce se nám povedlo sjednat více jak 150 životních a neživotních pojištění. Pomohli jsme ve více jak v 20 případech s penzijním spořením nebo se spotřebitelským úvěrem. Proti inflaci naši klienti bojují investicemi, které se v posledních několika měsících stali poměrně atraktivním tématem.

Vážím si všech, kteří společně s námi prochází nelehkým obdobím a s důvěrou se na mne nebo moje kolegy obrací při řešení svých problémů. Těšíme se na vás i v příštím roce a ještě jednou Vám s velkou pokorou děkujeme za projevenou důvěru v roce letošním a do nového přejeme hlavně pevné zdraví a mnoho osobních i profesních úspěchů.

Tým Jakub Procházka finance & reality

Potřebujete poradit?

Ozvěte se nám, nezávaznou konzultaci vám rádi poskytneme zdarma.

Back to top